ZX Spectrum Thumbnail Providers for Vista

it works on Windows 7 too ;)

UPDATE: download here

EN:
Finally, I managed to prepare a proper package for my thumbnail providers. ZIP archive contains 5 different installers for every filetype: TZX, TAP, Z80, SNA, SCR. You don’t have to install all of them, just pick toe ones you need. Ofcourse there is no harm in installing all of the providers for they only 7 kbytes in size, and not using any memory except when generating an image.

This providers DO NOT work on windows XP (a seperate project is going slowly for that one). This ones are for VISTA ONLY.

DOWNLOAD ZIP: 376KB

TR:
Windows Vista küçük resim yaratmak için yeni bir başlatma modeli sunuyor, dolayısıyla eskiden XP’de nispeten kararsız olan Managed Code ile sistem dosyası oluşturma işlemi, vista altında sorun çıkarmıyor.

Hem bu kolaylıktan faydalanmak, hem beleş dağıtılan Visual Studio Express kullanmak için bu “küçük resim sağlayıcılarını” C# ortamında kodladım.

Paket içerisinde 5 ayrı kurulum dosyası bulacaksınız. Bunlar TZX, TAP, Z80, SNA, SCR dosya türleri için ayrı sağlayıcılar. Tümünü de kurabileceğiniz gibi, istediğinizi lazım olduğunda kurmak üzere dışarda bırakabilirsiniz.

Yükle (zip): 376KB

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir